Bienvenidos a cocina práctica

Hola, bienvenidos a cocina práctica. Cocina práctica es un espacio diseñado para compartir recetas de cocina y para ayudarte a preparar cena mas rápido y evitar comprar comida fuera de casa todos los días. De esta forma también te ayuda a comer más saludable y ha ahorrar mucho dinero en comidas en la calle. También deseo elaborar menús prácticos para la semana, que te ayudaran a ahorrar tiempo y a reducir el costo del supermercado. Pero lo más importante y el corazón de este espacio, es que todos compartamos nuestras recetas favoritas, tips de ayuda que cada quien tiene y por qué no historias y recuerdos. En sí, esta página es de la comunidad y no será lo mismo sin ti.

Friday, January 11, 2013

My own recipe Salmon fillets (very easy)






Ingredients:
½ cup Flour
1 tbsp dried basil leaves
1 tbsp Weber Lemon seafood seasoning
4 Salmon fillets cut into serving sized pieces.

Preparation:
1.- In shallow bowl, combine all ingredients except salmon; mix well. Coat both sides of each salmon piece with mixture. Shake off excess.
 2.- Spray large nonstick skillet with olive oil. Heat over medium- high heat until hot. Add Salmon; cook 2-4 minutes or until browned on both sides.
 3.- Reduce heat to medium –low; cover and cook 8 to 10 minutes or until fish flakes easily with fork, turning once.
Serving Suggestion:
Serve these salmon with lemon wedges and microwave white rice and peas.
Hint:
Salmon is an excellent source of Omega 3 fatty acids, nutrients which may reduce the risk of heart disease.  

No comments:

Post a Comment